Selecteer een pagina

FOCUS!

op je doel of droom

Van vernsipperd naar full focus!

    Goed je te zien!

‘Met een zucht streek ik een haarlok uit mijn ogen. Waarom wilde ik ook alweer een opleiding volgen in Zeist terwijl ik in Dordrecht woonde? En met een baby op mijn arm, klaar om gedropt te worden bij oma, stapte ik in mijn auto. Ik had er net drie lange werkdagen opzitten. Het huis leek ontploft. En tussen de berg wasgoed en administratie liepen nog twee mannetjes van 4 en 1 jaar.

Waarom ook alweer?

101 dingen doen in je leven en je bedrijf. Je aandacht versnipperen. Ik herken het direct! Ik herken de vermoeidheid en de onrust.

Ik schoot lang alle kanten op, terwijl ik verlangde naar een glasheldere focus.

 

Ik stelde me voor hoe het zou zijn;

Om elke dag te starten met 1 activiteit die me direct dichter bij mijn doel zou brengen. Om gestructureerder te werken. Om meer overzicht te hebben en mijn focusspier te trainen. Om productiever te zijn. Om met meer rust en meer zelfvertrouwen mooie dingen te creeren. 

Ik stelde het me niet alleen voor, ik las er meer dan 100 boeken over. Het werd mijn mantra. Ik stond er mee op en ging er mee naar bed. 

Mijn interesse gaat al 25 jaar uit naar groei.

Om alles uit mezelf te halen, ging ik voor NLP-master, biofeedback,  massagetherapeut, yogadocente, lifecoach en allerlei trainingen in binnen- en buitenland. Daarna volgde de interesse om het beste uit mijn dag te halen als veelzijdige en hoogsensitieve vrouw met een dynamisch gezin.

Dit herkennen veel vrouwen;

die verdomde veelzijdigheid

Ik heb ontdekt dat als je het lastig vind om je doelen te bepalen, de kans groot is dat je super veelzijdig en sensitief bent. Waardoor je makkelijk in de doelen van de mensen om je heen schiet. Hierdoor lijkt het dat je je eigen verlangens niet zo goed kunt voelen. Ze zijn tijdelijk bedekt door alle ruis om je heen.  Die ruis moet weg. Samen met alle andere afleiders om je heen. Pas dan ga je die enorme focus en doelgerichtheid voelen die er ook gewoon is!

 Je wilt meer van iets; meer sporten, meer bloggen, meer mensen helpen, meer zicht op je geldstroom, meer planken voor strakke buikspieren.

Je wilt minder van iets; minder afleiding, minder losse eindjes, minder snoepen, minder laat naar bed,  minder tijd verspillen.

 Ik help je om actie te ondernemen op wat jij graag wilt en om jouw tijd, jouw energie en jouw aandacht te richten op die dingen die er toe doen.

‘ Ik zeg eerlijk; alle tijd hebben is onzin. Ik knipperde drie keer met mijn ogen en die rondrennende jongetjes van toen waren ineens mannen (zoals je ziet op de foto hierboven). Prioriteiten stellen en daar tijd voor maken, daar gaat het om.  Of je nu aan de slag wilt gaan met het schrijven van een boek, een B&B in je achtertuin, het openen van een derde filiaal of misschien juist minder werken en meer tijd doorbrengen met je gezin; het is jouw bedrijf, doel of droom. En ja, daar moet je de tijd voor nemen’

 You are the boss!

Ik connect graag op Instagram. Waadevolle online support kun je krijgen op de besloten Facebook groep 1 ding tegelijk. Ga naar de pagina, meld je aan en ga direct aan de slag.

 

Focus is … niet tien boeken tegelijk lezen, maar 1 boek tien keer lezen. Probeer het eens! 

Pin It on Pinterest