Onze focus staat 70-90% van de tijd op wat we niet willen.

 

Onze aandacht gaat automatisch naar wat we niet willen. Of naar wat we wel willen, maar niet hebben. Daar hoeven we niets voor te doen. Dat is onze bedrading.

Daarom is het super slim om focus tools in te zetten om je aandacht elke dag te richten op wat je wel wilt en daar stap voor stap naar toe te werken.

MEER STRUCTUUR

“Het verschil zit hem in kleine dingen. Een opgeruimde portemonnee, een opgeruimde tas. Voor sommige mensen zo vanzelfsprekend, voor veel mensen niet.

Ken je dat? Een tas die steeds weer ontploft. Sleutels kwijt, had je je telefoon nu meegenomen of niet? Maar deze tas is een geweldig startpunt om meer structuur in je leven te brengen. Om van daaruit je agenda, dag en leven aan te pakken.

– over jezelf meer structuur geven in je werk en leven- 

SUCCES GEWOONTES

“Ik drink mijn eerste kop zwarte koffie in bed. En elke keer weer beeld ik me in dat het een hotelbed is en strijk ik over de schone witte lakens. Dat is een gewoonte die me gelukkig maakt.

Net als elke ochtend een koude douche nemen. Het happen naar adem, maar blijven staan. Het voldane gevoel na afloop. Een gewoonte die maar een paar minuten duurt, maar die vergaande gevolgen heeft voor het trainen van mijn stress-systeem. Ik durf en doe meer door de koude douche.

– over de kracht van gewoontes –

Hi,  mijn naam is Janneke. Super leuk om je hier tegen te komen. Ik ben mom van Devin, Timo en Bryn, black coffee lover tot 14.00 uur , meditatiejunkie en al 26 jaar samen met Jerry. 

Ik heb een mateloze interesse voor hoe ons brein werkt. Waarom is focussen zo lastig. Waarom schieten we zo gemakkelijk alle kanten op. Waarom willen we steeds iets anders. En wat kunnen we DOEN?

Hoe zorg je voor structuur, hoe maak je een geweldig plan. Hoe ben je productiever dan ooit? Hoe kun je genieten van wat je al hebt. Ik duik erin, ik zoek het uit, ik deel het. Want wat je aandacht geeft groeit.

 

Pin It on Pinterest