Selecteer een pagina

FOCUS!

als je hoogsensitief bent …

Ben jij ook zo’n empathetic badass?

Hé sensitieve ladyboss…

 Had jij als kind ook het gevoel anders te zijn? Deze zin is een soort welcome-home-zin voor veel hoogsensitieve vrouwen.

 Bijna mijn hele leven deed ik alsof het niet bestond, mijn hoge sensitiviteit. Mijn mannen noemen me vaak gekscherend ‘de prinses op de erwt’.

Sensitief, hoogsensitief of prinses op de erwt. Het maakt niet uit hoe jij het noemt. Hoogsensitief zijn is een eigenschap en een talent dat je met je meedraagt. 1 op de 5 mensen is hoogsensitief.

Maar tot je weet hoe je dat kunt benutten kan het je tegenwerken. Want veel voelen (ook veel briljante ideeën} kan je enorm in de weg zitten als je het nog niet onder controle hebt. En dat niet alleen; je krijgt veel meer informatie binnen. Veelal ongefilterd. Een soort van info-tsunami dus en dat 24/7

 

Het stoeien met informatiestromen, tegen grenzen aanknallen, meer tijd nodig hebben. het is mijn verhaal! Ik ben zo ongelooflijk streng voor mezelf geweest. Dat wil je niet weten. Ik vond mezelf te klein, niet ‘zwaar’ genoeg. Niet altijd hoor, ik wist maar al te goed dat ik mensen enorm kon helpen. Dat deed ik immers mijn hele leven al. Maar er echt handen en voeten aan geven ging moeizaam . En ongelooflijk langzaam. Alles duurde bij mij zo lang. 

Dat is trouwens iets wat veel hoogsensitieve personen herkennen.  

Mijn interesse gaat al 25 jaar uit naar aantrekken en loslaten. Focus en flow. Om alles uit mezelf te halen volgde ik opleidingen en trainingen.  Ik ging voor NLP-master, biofeedback, reiki master,  massagetherapeut, yogadocente, lifecoach en allerlei energie  trainingen in binnen- en buitenland. Het was en is die enorme behoefte aan sereniteit, overzicht, genieten, schoonheid en ontwikkelen.

We zijn go-getters, maar ook enorme balanszoekers, we willen vooruit maar ook stilstaan bij alles wat we doen.

Ik verlangde naar een helder plan en een planning. Naar een strategie op 1A4. Maar mijn planning liep zo vaak in de soep dat ik ‘besloot’ dat ik geen planner was. Nu weet ik beter; hoogsensitieve ondernemende vrouwen hebben andere tools nodig. Bijvoorbeeld een simpele planning die meebeweegt met je energielevel.

Simpel, het moet vooral allemaal heel simpel zijn! 

 Ik voelde me lange tijd anders en hield me stil. Samen met nog 3 miljoen mensen (in Nederland). Dat is toch onvoorstelbaar! Maar er verandert veel momenteel …

Kunnen we knallen? Jazeker, maar wel op onze eigen manier en met tools die beter passen.

 We hebben een klus te klaren die heel belangrijk is. Onze bijdrage aan de wereld van morgen met meer kunst, mooie teksten, gave websites, krachtige relaties, krachtige coaches, of wat jouw dienst of product ook is. Dat kan als je van je uitdaging je kracht maakt en als je focus tools kiest die echt voor je werken.

Dus … wat zeg je ervan? Doen …?!

 ♥♥♥

By the way, ik hou van mijn bedrijf en daar gaan heel wat uren inzitten, maar evenveel tijd gaat naar mijn gezin. Ik ben mom van 3 mannen en getrouwd met Jerry. Familie staat ook  centraal in mijn leven. 

Mijn social media hangplek is Instagram. Ik vind het leuk om met jou te connecten.

 

Hup in 2 minuten de diepte in en tot de essentie komen … hup in 2 minuten ook voelen ‘nu ben ik klaar met praten, nu wil ik RUST’. Snel enthousiast zijn, de potentie in elk mens zien. Makkelijk connecten, een verbinderzijn …

Jij bent het allemaal.

Pin It on Pinterest