Tijd is super kostbaar. Ik weet nog heel goed dat mijn 3 jongens joelend door het huis renden, nu zijn het mannen. Dus wil je iets anders, start dan NU.

Zet je focus op wat jij wilt laten groeien. Maak het jezelf een stuk gemakkelijker. Versimpel, kies succes gewoontes, breng structuur aan.

En geef jezelf een heerlijke mindset, die je helpt om je ideale leefstijl vorm te geven.

MEER STRUCTUUR

“Het verschil zit hem in kleine dingen. Een opgeruimde portemonnee, een opgeruimde tas. Voor sommige mensen zo vanzelfsprekend, voor veel mensen niet.

Ken je dat? Een tas die steeds weer ontploft. Sleutels kwijt, had je je telefoon nu meegenomen of niet? En dan hebben we het nog maar over EEN TAS! En niet eens over je werk of leven.”

– over jezelf meer structuur geven in je werk en leven- 

SUCCES GEWOONTES

“Ik drink mijn eerste kop zwarte koffie in bed. En elke keer weer beeld ik me in dat het een hotelbed is en strijk ik over de schone witte lakens.

Dat is een gewoonte die me gelukkig maakt. Net als elke ochtend een koude douche nemen. Het happen naar adem, maar blijven staan. Het voldane gevoel na afloop. Kleine gewoontes die mijn leven vormen.”

– over de kracht van gewoontes –

Hi,  mijn naam is Janneke. Super leuk om je hier tegen te komen. Ik ben mom van Devin, Timo en Bryn, black coffee lover tot 14.00 uur , meditatiejunkie en al 26 jaar samen met Jerry.

Het is mijn missie en passie om helderheid en focus te delen. Je wordt blijer en gelukkiger van focus op elk gebied van je leven. Als je ruis ruimt en kiest voor de essentie.

Dan staat ‘de tijd’ ineens aan jouw kant. Want elke dag wordt het beter; je concentratie, je productiviteit, je zelfdiscipline, je zelfwaardering, je leefstijl. Waar je op focust groeit!

Pin It on Pinterest