168 UUR PER WEEK, 24 UUR PER DAG … 1 LEVEN

De tijd gaat door. Ik weet nog heel goed dat mijn 3 jongens joelend door het huis renden, nu zijn het mannen.

Maar we hebben genoeg tijd (altijd) om te doen wat we echt belangrijk vinden.

Vooral als we het onszelf een stuk makkelijker gaan maken. Versimpelen, kiezen voor essenties, structuur aanbrengen in je denken en acties, focus!

“Het verschil zit hem in kleine dingen. Een opgeruimde portemonnee, een opgeruimde tas. Voor sommige mensen zo vanzelfsprekend, voor veel mensen niet.

Ken je dat? Een tas die steeds weer ontploft. Sleutels kwijt, had je je telefoon nu meegenomen of niet? En dan hebben we het nog maar over EEN TAS! En niet eens over je werk of leven.”

– over jezelf meer structuur geven in je werk en leven- 

“Ik drink mijn eerste kop zwarte koffie in bed. En elke keer weer beeld ik me in dat het een hotelbed is en strijk ik over de schone witte lakens.

Dat is een gewoonte die me gelukkig maakt. Net als elke ochtend een koude douche nemen. Het happen naar adem, maar blijven staan. Het voldane gevoel na afloop. Kleine gewoontes die mijn leven vormen.”

– over de kracht van gewoontes –

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2096296427 Feed will not update.

Hi,  mijn naam is Janneke. Super leuk om je hier tegen te komen. Ik ben mom van Devin, Timo en Bryn, black coffee lover tot 14.00 uur , meditatiejunkie en al 26 jaar samen met Jerry.

Ik ben gek op alles wat met gewoontes en focus te maken heeft. Aanvankelijk om mijn leven makkelijker en overzichtelijker te maken. Ik schoot namelijk alle kanten op. Toen ik ontdekte hoe verrijkend meer focus is, wilde ik het doorgeven. Zo ontstond De Focuscoach met veel praktische tips en stap-voor-stap suggesties. Want het moet allemaal wel direct toepasbaar zijn. DOE MEE. Maak het jezelf makkelijker en begin gewoon nu.

Pin It on Pinterest