Selecteer een pagina

WIE WIL JE ZIJN

WAT WIL JE DOEN?

 Geef jezelf focus … like a BOSS!

Het start met succesvol je aandacht richten …

Hé leuke vrouw…
Ik ben Janneke, De Focuscoach voor vrouwen zoals jij. Ik ben super sensitief. Jarenlang wist ik niet waar ik mijn aandacht het best op kon richten en hoe ik dat krachtig kon doen. De term ‘shiny object syndrome’ is vast bedacht nadat ze mij bezig zagen. Wat een afleiding, maar vooral ook wat een overwhelm. Overspoeld worden door alle info en mogelijkheden, ken je dat?
Zo frustrerend en pijnlijk ook, want je komt niet tot je recht. Daarom werd FOCUS mijn mantra. Ik stond ermee op en ging er mee naar bed.
Nee, ik ben geen #structuurjunkie, eerder van #gowiththeflow. Maar met enkel die lekkere flow kwam ik er niet. Ik had een concreet plan nodig, simpele tools voor productiviteit en doable acties.  Herkenbaar? Het verlangen ertegenaan te gaan, maar wat dan en hoe dan?

Mijn interesse gaat al 25 jaar naar het focussen van de mind en het richten van je energie. Om je een idee te geven, ik ging voor NLP-master, biofeedback, reiki master, TAT, massagetherapeut, yoga docente, lifecoach en allerlei trainingen in binnen- en buitenland. Die veelzijdigheid … ik weet zeker dat jij ook zo`n rij met interesses hebt☺!

focus in je bedrijf & mind
is absoluut geen luxe, maar noodzaak!

Focussen van de mind op waardevolle dingen is duidelijk het punt niet. We zien juist potentie in ALLES! In ieder mens, in iedere marketing tool, in elke sales tip en alle verhalen over meer klanten en meer omzet. Tuurlijk voelen we dat het rijke informatie is, maar we kunnen niet alles.

Want er is heel veel mogelijk … hoe COOL is dat eigenlijk!

Maar als sensitieve of hoogbewuste of drukke ondernemer (met zorgtaken of kleine kids) heb je extra tools nodig om jouw routeplan te verhelderen en verstevigen. Voor mij was het in ieder geval noodzaak. Het was erop of eronder. Er volledig voor gaan of het laten gaan en gewoon stoppen. Ik koos voor het eerste.

Jij weet als de beste hoe het voelt als je verlangen in elke cel zit. Je bent unstoppable, zelfs als je even stilstaat. Er is maar 1 optie … gaan!

En het is tijd … dat merk ik ook om me heen. Heel veel super bewuste vrouwen (en mannen) gaan ervoor. De vegan girls, mooie marketing meiden, de mindset ladies en powerboost babes. We voelen het allemaal!  Dus …  if your gut says yes, just do it. 

Oh, mijn lounge plek is Instagram …  even connecten?

Kom erbij...
Join de focus club!

 

Sluit je aan bij de snel groeiende groep focus fans en ontvang automatische nieuwe focus tools, exclusieve updates en de beste tips

Je gegevens zijn veilig bij mij

© 2018 JANNEKE DE GEUS   |  PRIVACY POLICY  |   ALGEMENE VOORWAARDEN  |  POWERED BY RAM ICT SERVICES

Kom erbij...
Join de focus club!

 

Sluit je aan bij de snel groeiende groep focus fans en ontvang automatische nieuwe focus tools, exclusieve updates en de beste tips

© 2018 JANNEKE DE GEUS   |  PRIVACY POLICY  |   ALGEMENE VOORWAARDEN  |  POWERED BY RAM ICT SERVICES

Pin It on Pinterest