Selecteer een pagina

Hai, leuk dat je hier bent!

Je komt op mijn persoonlijke pagina en het eerste wat je ziet is een foto van de jongens. BAM! Devin, Timo en Bryn. Ze zijn dan ook super belangrijk voor het bepalen van wat ik doe en hoe ik dat doe. Ik ben ervan overtuigd dat het allereerst de bedoeling is dat je zorg draagt voor je eigen geluk en groei. 

En dat je daarna inzichten doorgeeft aan je omgeving. Zodat we niet allemaal hetzelfde wiel uitvinden, maar met elkaar iets veel groters bouwen. Hoe gaaf is dat.

Mjn naam is Janneke de Geus (1965). Ik ben De Focuscoach. En dit is de andere man in mijn leven. Jerry en ik zijn al 25 jaar getrouwd. We zijn een prachtig voorbeeld van yin en yang. Of Duo Penotti zoals ik het graag noem. Heel verschillend en toch verrassend gelijk.

Onze realtie staat voor mijn diepe gevoel dat we het samen moeten doen (we is wij, jij en ik, wij en de wereld). Ook als er op sommige vlakken heel verschillend zijn.

En mijn mazzel, Jerry is fotograaf. Dus dat is heel handig!

… haha, ik hoorde het je denken.

Ik ben super sensitief. Als kind was ik introvert, stil. Mijn stress-systeem schoot om de haverklap aan. Om een woord, een blik, te veel informatie, te moeilijke informatie, nieuwe activiteiten. Men, zo vermoeiend!

Maar niet alleen dat, ik maakte er veilige keuzes door. Niet te veel nieuwe dingen proberen, dan kan het ook niet mis gaan. Een beetje de tegenhanger van Pipi Langkous met haar oneliner ‘Ik heb het nooit geprobeerd dus denk dat ik het kan’.

Ik kwam  niet tot mijn recht, maar er was wel die drang om te leren, te groeien, wezenlijke dingen te doen met mijn energie, dag en leven.

Ik studeerde massagetherapie en volgde NLP. Ik deed energetische cursussen in binnen- en buitenland. Stress reversal, hartcoherentie (Heartmath), coaching.

Dingen begonnen te veranderen. Ik begon te veranderen. Ik leerde steeds sneller schakelen tussen chaos en overzicht, onrust en rust, 100 dingen doen en focus. Als je schakelt, werkt alles wat je daarna doet beter! Ik wist wat ik wilde; rust, focus, impact.

En nu geef ik het door aan jou. Uit mijn zoektocht van ruim 20 jaar en uit al mijn plezier en pijn zijn de Focus Sessie & de Focus Massage® ontwikkeld.

 

Ik hoef nog steeds niet zo nodig in de spotlight. De eerste versie van deze pagina bestond uit 2/3 regels en dat vond ik prima.

Maar het gaat hier niet echt over mij. Het gaat over jou en je mooie missie, op welk gebied dan ook.

Want ik klim inmiddels op een podium als het moet, maar ben nog gelukkiger wanneer jij op de jouwe staat. Of het nu gaat om gezondheid, de beste mama zijn, je boek schrijven, intunen op zelfvertrouwen of superbewustzijn.

Ik droom van de high-five die we elkaar zullen geven na afloop. You did it. We did it. Je gaf het al je aandacht en wat je aandacht geeft groeit!

Pin It on Pinterest