Selecteer een pagina

FOCUS!

Gaan voor wat je echt wilt!

Wat wil jij eigenlijk heel graag?

Superleuk dat je hier bent.

 Ken je dat? Dat je gemakkelijk bent afgeleid. Of dat je nooit iets afmaakt, dat de tijd zo snel gaat, waardoor je niet doet wat je zou willen doen.

 IK WEL!

Lange tijd wist ik niet wat ik wilde. Ik volgde opleidingen en cursussen, ging reizen op zoek naar mijn missie of passie, of wat dan ook.

Ik schoot gewoon erg gemakkelijk alle kanten op, terwijl ik zo enorm verlangde naar focus.

 

Ik stelde me voor hoe het zou zijn;

Om elke dag te starten met 1 activiteit die me direct dichter bij mijn doel zou brengen. Om gestructureerd te werken. Om meer discipline te kweken en mijn focusspier te trainen. Om productiever en effectiever te zijn.

Ik stelde het me niet alleen voor, ik las er meer dan 100 boeken over. Het werd mijn mantra. Ik stond er mee op en ging er mee naar bed. 

Mijn interesse gaat al 25 jaar uit naar persoonlijke ontwikkeling. Om alles uit mezelf te halen volgde ik opleidingen en trainingen.  Ik ging voor NLP-master, biofeedback, reiki master,  massagetherapeut, yogadocente, lifecoach en allerlei energie  trainingen in binnen- en buitenland. Wel altijd met als centrum mijn 4 mannen gezin. (#familyfirst) en later de meiden die erbij kwamen.

Veelzijdige vrouwen

Ik heb ontdekt dat als je het lastig vind om je doelen te bepalen, de kans groot is dat je sensitief bent en makkelijk in de doelen van de mensen om je heen schiet. Hierdoor lijkt het dat je je eigen verlangens niet zo goed kunt voelen. Ze zijn tijdelijk bedekt door alle ruis om je heen.  Die ruis moet weg. 

 

 Wat je ook wilt; je boek schrijven, 10 kg afvallen, gezond eten, meer sporten, consistent bloggen, een B&B beginnen in Frankrijk, het kan allemaal.

Alles waar je naar verlangt verdient je focus. Wat je wilt doen, wat je wilt leren en wat je wilt bereiken. En dat gaat eenvoudiger en is leuker met focus tools.

 ♥♥♥

Mijn social media hangplek is Instagram. Ik vind het leuk om met jou te connecten.

 

Niet tien boeken tegelijk lezen, maar 1 boek tien keer lezen

Niet aan vijf grote doelen tegelijk werken, maar aan 1 doel al je aandacht geven

#1dingtegelijk

 

Pin It on Pinterest