Selecteer een pagina

Hai, leuk dat je hier bent!

Je komt op mijn persoonlijke pagina en het eerste wat je ziet is een foto van de jongens. BAM! Devin, Timo en Bryn. Ze zijn dan ook super belangrijk voor het bepalen van wat ik doe en hoe ik dat doe. Ik ben ervan overtuigd dat het allereerst de bedoeling is dat je zorg draagt voor je eigen geluk en groei. 

En dat je daarna inzichten doorgeeft aan je omgeving. Zodat we elkaar kunnen helpen en aanvullen. Zodat we met elkaar vooruitkomen en uplevelen.

Mjn naam is Janneke de Geus (1965). Ik ben De Focuscoach. En dit is de andere man in mijn leven. Jerry en ik zijn al 25 jaar getrouwd. We zijn een prachtig voorbeeld van yin en yang. Of Duo Penotti zoals ik het graag noem. Heel verschillend en toch verrassend gelijk.

Onze realtie staat voor mijn diepe gevoel dat we het samen moeten doen (we is wij, jij en ik, wij en de wereld). Ook als er op sommige vlakken heel verschillend zijn.

En mijn mazzel, Jerry is fotograaf. Dus dat is heel handig!

… haha, ik hoorde het je denken.

Ik ben super sensitief. Als kind was ik introvert, stil. Mijn stress-systeem schoot om de haverklap aan. Om een woord, een blik, te veel informatie, te moeilijke informatie, nieuwe activiteiten. Men, zo vermoeiend! Mijn focus stond op wat ik niet wilde.

Maar niet alleen dat, ik maakte er veilige keuzes door. Niet te veel nieuwe dingen proberen, dan kan het ook niet mis gaan. Een beetje de tegenhanger van Pipi Langkous met haar oneliner ‘Ik heb het nooit geprobeerd dus denk dat ik het kan’.

Ik hield mezelf heel klein, maar er was wel die drang om te leren, te groeien, wezenlijke dingen te doen met mijn energie, dag en leven.

Ik studeerde massagetherapie en volgde NLP. Ik deed energetische cursussen in binnen- en buitenland. Stress reversal, hartcoherentie (Heartmath), coaching.

Dingen begonnen te veranderen. Ik begon te veranderen. Ik leerde steeds sneller schakelen tussen chaos en overzicht, onrust en rust, 100 dingen doen en focus. Als je schakelt, werkt alles wat je daarna doet beter! Ik wist wat ik wilde; rust, focus, impact.

En nu geef ik het door aan jou. Uit mijn zoektocht van ruim 20 jaar en uit al mijn plezier en pijn zijn de Focus Sessie & de Focus Massage® ontwikkeld.

 

Kiezen voor je essenties en daar vol voor gaan is opwindend.

Het is kiezen voor minder, maar beter.

Full focus …

Doe het nu! Zorg voor het krachtigste antwoord op afleiding en stap van je automatische piloot.

Wat als …

Wat als jij je aandacht tijd en energie nu super krachtig gaat richten. Wie zou je zijn, wat zou je voelen, wat zou je doen? 

Zullen we ..?

 

Pin It on Pinterest