Selecteer een pagina

Hi, mijn naam is Janneke en ik ben De Focuscoach. Super leuk om je hier tegen te komen. Alles draait hier om FOCUS! maar dat had je vast al gemerkt. Niet enkel je aandacht bij je taak houden, maar ook uit al je gedachten de beste kiezen. Niet van alles en nog wat doen, maar doen wat echt telt voor jou. Focus in je bedrijf, gezin, relaties en leven.

Naast focuscoach ben ik ook massagetherapeut, NLP master, HSP, voeler, black coffee lover. Mijn glansrol is moeder zijn van drie mannen. Mannen die soms thuis zijn, maar vaker over de wereld zwerven. Oh, en in dit rijtje mag fervent city-hopper niet ontbreken.

 

Gaan voor wat jij echt wilt.

Ik heb jarenlang niet geweten wat ik wilde. Doordat ik hoogsensitief ben, voelde ik feilloos wat anderen wilden, maar daardoor raakte ik mezelf te veel kwijt. Ik zocht naar een heldere visie voor mijn business, mijn gezondheid, mijn relaties, mijn leven.

Toen ik wist wat ik wilde, vond ik het lastig om er 100% voor te gaan. Want waar begin je. Zoveel informatie, zoveel mogelijkheden.

Dus duurde het even voordat ik helderheid en focus had. Zeg maar gerust JAREN. Maar het is juist daardoor dat ik nu 101 focus tips met jou te delen heb met een enorme drive. Ik hoop dat jij hier iets vind waar je mee aan de slag kunt.

 

Pin It on Pinterest