HOE ZOU HET ZIJN ALS:

  • Je je doelen ziet in je hoofd en voor je neus
  • Je gebruik kunt maken van de kracht van je onbewuste brein
  • Je je eigen mentale Google kunt gebruiken.
  • Je weet hoe je aandacht en energie krachtig richt


Gebruik dan een Focusbord.

Het werkt simpel maar effectief en je maakt het direct (in enkele minuten). Bovendien kun je het blijven aanpassen aan je wensen en doelen.


Wat is een Focusbord?

Een Focusbord is een bord met plaatjes en duidelijke omschrijvingen van je doelen. Je maakt hiermee je doelen zichtbaar en echter. Dit doet iets met je brein. Je vertelt precies wat je wilt door middel van woorden en plaatjes en dat is slim, want je brein is als Google. Des de duidelijker de zoekopdracht, des te meer mogelijkheden je ziet en des te creatiever je bent.

Als je het kunt zien, kun je het doen.
Je gaat aan de slag met foto`s en zinnen die jou verder gaan helpen en je krijgt een lading handige tips en trucs die je Focusbord nog effectiever maken. Je krijgt de nieuwste inzichten uit de Neuropsychologie met betrekking tot de werking van je brein. Hierdoor heb je na 1 dag een zeer krachtig Tool in handen dat je helpt om je boek te schrijven, 3 maanden te werken op Ibiza, een webshop te starten of wat jouw doel ook is.

Maak je eigen Focusbord via Skype 1 uur EUR. 125,- excl

Ik geef je extra Tips die je bord nog krachtiger maken en we doorbreken blokkades die duidelijk worden tijdens ons gesprek.

Je kunt ook eerst starten met het gratis E-book 'Maak je eigen Focusbord' Download het nu.

Volg je hart en zet je Dromen om in Doelen op de meest effectieve manier.

Velden met een * heb ik nodig om goed te kunnen reageren op je bericht