VAN DROOM NAAR DOEL NAAR GOEDE GEWOONTES

Superleuk dat je hier bent.

Ik heb er enorm veel zin in om samen aan de slag te gaan met minder afleiding en meer focus op wat jij echt wilt.

Start bij de tips, of maak een afspraak, dan bellen we met elkaar om te kijken wat voor jou de meest slimme en  effectieve stap is.

Boek hier jouw gratis Focus Call. 

Janneke heeft het vermogen om dingen heel simpel te maken . Ze helpt met  praktische tools waardoor  je gelijk aan de slag kunt. Het is een geweldige combinatie van  ontspannen en meer energie steken in wat je echt wilt.

Miryam

Miryam Schotman Interieurs

Het leverde me diepe inzichten en veel praktische tips op.  Janneke is een geweldig mens met een warm hart, een scherp verstand en een heerlijk gevoel voor humor, my kind of girl! 

Bianca

Bianca Lever Art

3 sessies GEEF JEZELF MEER STRUCTUUR

Meer structuur zorgt voor meer vrijheid en meer vrije tijd. Dat lijkt misschien wat tegenstrijdig, maar is het niet. Hapsnap werken zorgt vaak voor onrust en veel tijdverlies. Het maakt dat je alle kanten opvliegt. Zorg dat je tevreden kunt zijn over jezelf aan het eind van je dag. Geef jezelf meer structuur thuis en op je werk (in je bedrijf) en geniet van beter resultaat.

Ik wil: Geef Jezelf meer Structuur >> 3 x 1.5 uur € 450,- (via Skype of Google meet)

3 sessies DE KRACHT VAN GEWOONTEN

Wat wil je? Wil je vaker een project afronden? Wil je een opgeruimd huis? Wil je 7 kg afvallen of meer bewegen? De meest effectieve manier om iets te veranderen in je leven is door gebruik te maken van de kracht van gewoonten. Ontdek hoe je een goed voornemen makkelijker doorvoert. Jij verdient succes!

Ik wil: De Kracht van Gewoonten >> 3 x 1.5 uur € 450,- (via Skype of Google meet)

focus sessie

3 sessies DIT WIL IK!

Wat wil je precies? Voor veel mensen is dit een lastige vraag. Maar het is veel makkelijker dan je denkt. Daarom gaan we stap voor stap wat jij wilt helder neerzetten. Zodat je aan de slag kunt met jouw ideale lifestyle.

Ik wil: Dit wil ik! >> 3 x 1.5 uur € 450,- (via Skype of Google meet)

3 sessies PLEZIER MET JE PLANNING

Er valt altijd enorm veel te doen. Hoe zorg je dat wat belangrijk is ook gebeurt? Hoe maak je een planning die niet in je nek hijgt, maar juist zorgt voor overzicht en rust. Met extra tips voor als de boel in het honderd loopt.

Ik wil: Plezier met Je Planning >> 3 x 1.5 uur € 450,- (via Skype of Google meet)

3 sessies PRODUCTIEVER DAN OOIT

Hoe kun jij zorgen dat je echt veel doet in de tijd die je hebt om te werken aan je doel of droom? Hoe doe je meer in minder tijd? Wat zijn de 3 grootste valkuilen waar niemand je over vertelt? Hoe kies je uit de tientallen tips die rondgaan in productiviteitsland. Kortom wat werkt voor jou het best. Dat ontdek je in deze Focus Sessie.

Ik wil: Productiever dan Ooit >> 3 x 1.5 uur € 450,- (via Skype of Google meet)

Je weet wat je gaat doen en hoe je het gaat doen

Bij De Focuscoach draait alles om praktisch en effectief Ik vertel je van tevoren precies welke resultaten je kunt verwachten. Daar werken we stap voor stap naartoe. Je weet wat je gaat doen en hoe je het gaat doen.

Waar ik voor ga ...

Ik wil dat jij geweldige resultaten haalt. Dat je er nog veel meer uithaalt dan je verwachtte. En dat lukt omdat daar mijn focus staat.

Super Zelfzorg!

Als je jezelf extra wilt verwennen, voeg dan een massage toe aan de Focus Sessie. Als massagetherapeut heb ik meer dan 6000 massages in mijn handen zitten. Ik weet hoe ik je zo ontspannen krijg dat informatie nog dieper zakt en jij optimaal oplaadt. Een aanrader bij weinig energie of super zelfzorg.

PRAKTISCHE INFO

  • Elk topic wordt in 3 praktische stappen / sessies behandeld.
  • Een sessie duurt 90 minuten
  • Ook mogelijk  via Skype

ADRES & PARKEREN

  • Visserstuin 112 in Dordrecht
  • Er is altijd gratis parkeerruimte

Pin It on Pinterest