GEEF JEZELF EEN FOCUS SESSIE

Je werkt aan je doel of droom. Je weet hoe belangrijk focus is. En af en toe heb je gewoon wat extra’s nodig om vooruit te komen.

Hieronder vind je de onderwerpen waaruit je kunt kiezen bij De Focuscoach. Stuk voor stuk topics die zorgen voor rust, overzicht, energie, geluk en productiviteit.

Het maakt niet uit met welk onderwerp je begint. Begin met degene die je het meest aanspreekt en stapel er de volgende op als je nog meer wilt.

Janneke heeft het vermogen om dingen heel simpel te maken . Ze helpt met  praktische tools waardoor  je dezelfde dag aan de slag kunt. Het is een heerlijke combinatie van goed voor jezelf zorgen en groei.

Miryam

Miryam Schotman Interieurs

Het leverde me diepe inzichten en veel praktische tips op.  Janneke is een geweldig mens met een warm hart, een scherp verstand en een heerlijk gevoel voor humor, my kind of girl! 

Bianca

Bianca Lever Art

3 sessies VERHOOG JE ENERGIE

Het begint allemaal bij jouw energie. Je kunt een strakke planning hebben of een prachtige doel. Met weinig energie gaat alles moeizaam. Ontdek waarom je moe bent. Hoe krijg je elke dag meer energie? Hoe schakel je naar opladen? Hoe werk je stap voor stap aan je vitaliteit.

Ik wil: Verhoog Je Energie >> 3 x 1.5 uur € 449,-

3 sessies GEEF JEZELF MEER STRUCTUUR

Meer structuur zorgt voor meer vrijheid en meer vrije tijd. Dat lijkt misschien wat tegenstrijdig, maar is het niet. Hapsnap werken zorgt vaak voor onrust en veel tijdverlies. Het maakt dat je alle kanten opvliegt. Zorg dat je tevreden kunt zijn over jezelf aan het eind van je dag. Geef jezelf meer structuur thuis en op je werk (in je bedrijf) en geniet van beter resultaat.

Ik wil: Geef Jezelf meer Structuur >> 3 x 1.5 uur € 449,-

3 sessies DE KRACHT VAN GEWOONTES

Wat wil je? Wil je meer doen in minder tijd? Wil je een opgeruimd huis? Wil je 7 kg afvallen of meer bewegen? De meest effectieve manier om iets te veranderen in je leven is door gebruik te maken van de kracht van gewoontes. Ontdek hoe je een goed voornemen makkelijker doorvoert. Jij verdient succes!

Ik wil: De Kracht van Gewoontes >> 3 x 1.5 uur € 449,-

3 sessies MAAK JE EIGEN PLAN

Wat wil je precies? Voor veel mensen is dit een onmogelijke vraag. Wat wil je nu? Wat is voor jou het allerbelangrijkst? Welke stappen zet je om daarachter te komen? Waar begin je? Het proces van ontdekken wat je wilt kan langer duren dan je eigenlijk zou willen. Maar deze Focus Sessie geeft je direct meer helderheid.

Ik wil: Maak Je Eigen Plan >> 3 x 1.5 uur € 449,-

3 sessies PLEZIER MET JE PLANNING

Er valt altijd enorm veel te doen. Hoe zorg je dat wat belangrijk is ook gebeurt? Hoe maak je een planning die niet in je nek hijgt, maar juist zorgt voor overzicht en rust. Met extra tips voor als de boel in het honderd loopt.

Ik wil: Plezier met Je Planning >> 3 x 1.5 uur € 449,-

3 sessies PRODUCTIEVER DAN OOIT

Hoe kun jij zorgen dat je echt veel doet in de tijd die je hebt om te werken aan je doel of droom? Hoe doe je meer in minder tijd? Wat zijn de 3 grootste valkuilen waar niemand je over vertelt? Hoe kies je uit de tientallen tips die rondgaan in productiviteitsland. Kortom wat werkt voor jou het best. Dat ontdek je in deze Focus Sessie.

Ik wil: Productiever dan Ooit >> 3 x 1.5 uur € 449,-

3 sessies LIEF ZIJN VOOR JEZELF

Weet je, klaar zijn we nooit. Het kan altijd beter. Dan bestaat het gevaar dat je ook nooit helemaal blij bent met jezelf en wat je doet. Hoe lekker is het om je emoties beter in de hand te hebben. Niet wachten tot je volgende doel behaald is, maar gewoon nu gelukkig en tevreden zijn. En van daaruit daadwerkelijk je droom leven.

Ik wil: Lief Zijn voor Jezelf  >> 3 x 1.5 uur € 449,-

Wat maakt een Focus Sessie bij De Focuscoach zo speciaal?

Bij elke Focus Sessie zit een massage inbegrepen. De massage zorgt voor diepe informatieverwerking. 

Liever geen massage...

Dat kan ook. Tijd en prijs blijven gewoon hetzelfde.

Hoeveel ervaring met massage?

Meer dan 6000 massages zitten in mijn (massagetherapeut) handen. En elke massage draait om meer rust, betere concentratie, beter slapen en minder stress.

PRAKTISCHE INFO

  • Elk topic wordt in 3 sessies behandelt
  • Een sessie duurt 90 minuten
  • Ook mogelijk  via Skype

ADRES & PARKEREN

  • Visserstuin 112 in Dordrecht
  • Er is altijd gratis parkeerruimte

Pin It on Pinterest