massage in Dordrecht

HEB JE HAAST, GA DAN LIGGEN …

In 2013 schreef ik het boek “Heb je haast, ga dan zitten’. Het is nog steeds een krachtig advies. Nu zeg ik ‘Heb je haast, ga dan liggen …op de massagebank.

Onrust, alle kanten opvliegen, niet zo goed meer weten wat je wilt. We trainen onszelf, zonder het te weten, in afleiding en minder gelukkig zijn.

Je kunt jezelf ook eenvoudig trainen in beter ontspannen, optimaal opladen. Zodat  je én je doelen haalt, én zorgt voor Super Zelfzorg.

 

EVEN HELEMAAL NIETS HOEVEN

De massageruimte is warm en uitnodigend. Er speelt zachte muziek en je ruikt zodra je binnenkomt heerlijke Rituals geuren. Je gaat liggen en hoeft even helemaal niets. Alles om je heen zorgt ervoor dat jij je kunt ontspannen.

Deze massage werkt diep door. Je voelt je meer relaxed, maar ook gelukkiger, vrediger. Net alsof alles wat simpeler is dan daarnet.

Je voelt je energie beter stromen en spanning verdwijnen. Dat geeft rust, helderheid en focus.

MOMENTEN VOOR JEZELF

Wat je wat zo gaaf is? Je kunt gemakkelijk zelf leren schakelen van:

  • onrust naar rust
  • chaos naar overzicht
  • van gespannen naar relaxed

Zodat je ook thuis voordeel hebt van de massage. Ik geef je  effectieve tips voor het starten van je dag, voor achter je laptop, in de auto of op kantoor.

DE KRACHT VAN ONTSPANNING

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat door massage stresshormonen verminderen en feel good hormonen toenemen.

In de praktijk zie ik dat jij jezelf nog veel leuker gaat vinden na een paar massages. Hoe dat komt? Simpel, als je op spanning staat, sta je in de stand van overleven. Dan ben je niet je briljante zelf, maar een vechter/vluchter. Dat kan 

Door ontspanning maak je alles beter. Vooral JEZELF!

 

 

TARIEF

Massage voeten en onderbenen  € 40,00

Massage rug/schouders/nek  € 75,00 

Massage & Coaching € 175,00

Je kunt een afspraak boeken via 06-48753074 of mail naar info@jannekedegeus.nl

Een absolute aanrader!!! De massage brengt rust in mijn hoofd en lijf. Het voelt als het uittrekken van een te strak spijkerjasje.

Bianca Lever (Bianca Lever Art)

Goed voor jezelf zorgen vind ik belangrijk Mijn maandelijkse oplaad moment is bij Janneke. Even helemaal tot rust komen. De massage en een fijn gesprek zorgen ervoor dat ik in balans blijf. 

Anita van Brederode (Manager sociaal beheer & leefbaarheid a.i. bij Vestia)

Zeker in drukke tijden loop ik mezelf met regelmaat bijna voorbij. Gelukkig trek ik dan op tijd bij Janneke aan de bel! Even stilstaan bij mezelf en zowel in mijn hoofd als lijf tot rust komen!

Brigith van der Hoek (Feel en Leef)

Stel Hier Je Vraag, of Maak Een Afspraak.

5 + 4 =

Veel praktische tips die je elke dag toe kunt passen.

Pin It on Pinterest