massage in Dordrecht

EERST ONTSPANNEN DAN KNALLEN

Wist je dat je veel meer kunt, en dingen ook beter doet als je meer ontspannen bent. Er stromen zo vaak stresshormonen door ons lijf dat we het niet eens meer voelen.

Adrenaline, cortisol, ze zetten ons op spanning. Daardoor zijn we gehaast, doen dingen half-half, lopen te rennen en zien we minder mogelijkheden.

Wat we willen is een andere hormonencocktail in ons lijf. Dopamine, serotonine. Waardoor we kunnen creëren en manifesteren op een relaxte manier. Zo geef je vorm aan je dag, werk of leven.

 

OPSCHONEN EN OPLADEN

Je gaat liggen en hoeft even helemaal niets. Dat is natuurlijk al heerlijk. En terwijl jij geniet van de rijke rituals geuren en mooie muziek geef ik je een massage die ik al meer dan 6000 keer gaf.

Een speciale massage voor opschonen en opladen op diep niveau. Je voelt je meer ontspannen, gelukkiger, vrediger en helder. Dingen lijken ineens een stuk gemakkelijker.

Je voelt dat je energie weer gaat stromen en dat overbodige spanning verdwijnt. Dat geeft rust, helderheid en focus.

MOMENTEN VOOR JEZELF

Wat je wat zo gaaf is? Je kunt gemakkelijk zelf leren schakelen van:

  • onrust naar rust
  • chaos naar overzicht
  • van gespannen naar relaxed

Zodat je ook thuis voordeel hebt van de massage. Ik geef je  effectieve tips voor het starten van je dag, voor achter je laptop, in de auto of op kantoor.

DE KRACHT VAN ONTSPANNING

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat door massage stresshormonen verminderen en feel good hormonen toenemen.

In de praktijk zie ik dat jij jezelf nog veel leuker gaat vinden na een paar massages. Hoe dat komt? Simpel, als je op spanning staat, sta je in de stand van vechten-vluchten. Dan ben je niet je briljante zelf, maar een zwak aftreksel van wie je kunt zijn.

Door ontspanning maak je alles beter. Vooral JEZELF!

 

 

TARIEF

Voetmassage € 40,00

Massage  € 75,00 

Massage & Coaching € 149,00

Je kunt een afspraak boeken via 06-48753074 of mail naar info@jannekedegeus.nl

Een absolute aanrader!!! De massage brengt rust in mijn hoofd en lijf. Het voelt als het uittrekken van een te strak spijkerjasje.

Bianca Lever (Bianca Lever Art)

Goed voor jezelf zorgen vind ik belangrijk Mijn maandelijkse oplaad moment is bij Janneke. Even helemaal tot rust komen. De massage en een fijn gesprek zorgen ervoor dat ik in balans blijf. 

Anita van Brederode (Manager sociaal beheer & leefbaarheid a.i. bij Vestia)

Zeker in drukke tijden loop ik mezelf met regelmaat bijna voorbij. Gelukkig trek ik dan op tijd bij Janneke aan de bel! Even stilstaan bij mezelf en zowel in mijn hoofd als lijf tot rust komen!

Brigith van der Hoek (Feel en Leef)

Stel Hier Je Vraag, of Maak Een Afspraak.

8 + 10 =

Veel praktische tips die je elke dag toe kunt passen.

Pin It on Pinterest